In een goed bezet Witte Kerkje is 1e kerstdag een mooie kerstdienst gehouden. Voorganger Greta Huis hield de bezoekers goed bezig. De jongeren werden omgetoverd tot Wijzen en zelfs tot koning (Herodes). De ouderen mochten opschrijven wat hen gelukkig maakt deze dag en ze mochten zelfs vliegtuigjes vouwen en de kerkruimte insturen (zie foto). Natuurlijk zongen we ook de eeuwenoude kerstliederen en Greta stuurde allen met een beloftevolle boodschap tenslotte naar huis, maar eerst was er nog een aangeklede koffietafel. Ook de traditionele oliebollendienst op Oudejaarsdag werd goed bezocht. De warme oliebollen gingen er goed in. Een speciale attractie was het saxofoon-optreden van de 8-jarige Francien Huis (dochter van). Ze heeft nog maar een paar maanden les, maar speelde al heel verdienstelijk een paar liederen. Jelle Witteveen maakte bijgaande foto’s van beide bijeenkomsten..

Greta Huis en Harma Bier geven instructie hoe vliegtuigjes te vouwen.

De drie Wijzen in verschillende leeftijdscategorieen knielen bij het kindje in de voederbak.

Zelfs koningen moeten af en toe schuilen bij hun vader.

En raad vragen bij de allerwijste in het Witte Kerkje.

Gezellig achter de koffie/thee en de oliebollen.

De 33 aangeschafte oliebollen waren snel verleden tijd.

De 8-jarige Francien Huis zullen we vast vaker zien en horen in het Witte Kerkje.